Liefmans Fruitesse Alcohol Free fles
Liefmans Fruitesse Alcohol Free glas Schenken on the rocks

Liefmans Fruitesse Alcohol Free

Je vertrouwde Liefmans Fruitesse, maar dan gewoon alcoholvrij: dat is Liefmans Fruitesse Alcohol Free. Ook in deze Liefmans proef je het gekende, fruitige boeket van kriek, framboos, bosbes, vlierbes en aardbei. En uiteraard drink je ‘m on the rocks voor de meest verfrissende ervaring. Want ook alcoholvrij doet dit zomerse aperobier je sprankelen van plezier. Cheers!

Alle verkooppunten

Feel Free om het op jouw manier te doen

Alcoholvrij!

Parelend, sprankelend én boordevol fruit, wat wil je nog meer om een avondje uit op smaak te brengen? En wat een verfrissend idee om dit drankje on the rocks te serveren … Uniek, feestelijk en zalig verkwikkend. Daar klinken we op!

Chill

Serve

Cheers

Waarom zie je een percentage tot 0.5% aangegeven?

Goede vraag! Het percentage tot max. 0.5% kan ontstaan door het gistingsproces van natuurlijke suikers. Dezelfde restsporen kan je bijvoorbeeld in een smoothie of een heel rijp stuk fruit vinden. Er wordt zeer streng toegekeken dat het nooit boven 0.5% gaat.

Omdat het een verwaarloosbaar percentage is moet het wettelijk niet vermeld worden, maar bij Liefmans kiezen we heel bewust voor transparante communicatie. Daarom zie je het op het label. Als je meer info wilt verwijzen we graag naar het onafhankelijke Kennisinstituut Bier voor een aantal interessante studies.

De perfecte match voor mocktails

Overheerlijk

Zin in een mocktail die net dat tikje meer heeft? Gebruik dan Liefmans Fruitesse Alcohol Free als basis! Fruitig, verfrissend en alcoholvrij.